Mijn ervaring van Philips Hue

Ik heb Philips Hue nu een jaar in huis. Daarom deel ik graag mijn ervaring met jullie. Eerst kan je lezen wat Philips Hue is en wat je er mee kan.

Wat is Philips Hue

Philips Hue is een pakket van slimme lampen en toebehoren. Ze spelen goed in op deze tijd. De tijd van de smart home. Steeds meer apparaten worden slimmer. Lampen zijn een leuke en goedkope manier om daar mee te beginnen.

Waar kan je Philips Hue voor gebruiken.

Binnen

Er zijn verschillende lampen voor in het huis ontwikkeld. Deze lampen kan je eenvoudig in bestaande armaturen draaien. De binnen lampen zijn bedienbaar met een draadloze afstandsbediening of met de App

Buiten

Sinds kort heeft Philips ook tuinverlichting toegevoegd aan het Hue assortiment. Het assortiment voor buiten bestaat o.a. uit: vaste armaturen die je kan plaatsen tussen de plantenbakken of border, lampen voor aan de schutting of schuur en sensoren.

Hoe werkt Philips Hue

Philips Hue is gelukkig erg gebruiksvriendelijk. Philips heeft speciaal voor Straters een starterspakket. Als je het starters pakket aanschaft heb je meteen de juiste spullen in huis.

Lees ook hoe installeer ik Philips Hue 

De App

Via de App regel je alles. Je kan nieuwe lampen toevoegen, automatische licht schema’s aanmaken, de verlichting bedienen vanuit elke plaats ter wereld en je kan kamers aanmaken. (Met deze kamers kan je eenvoudig de verlichting per kamer bedienen.)

Als je de app eenmaal door hebt, dan kan je alles met Philips Hue doen wat je wilt.

Review Philips Hue

Ik heb Philips Hue nu een jaar uitgeprobeerd en ik ben zeer tevreden. Het een leuk product of je nu van gadgets houdt of niet. Slimme lampen zijn gewoon erg handig. Als je bijvoorbeeld weg bent, kan je de lampen eenvoudig bedienen via de app of je kan al een schema voorprogrammeren. Ook is het mogelijk om de lampen in één kamer of je hele huis met een klik in de app allemaal aan of uit te zetten.

Wat ik persoonlijk erg fijn vind: je kan de lampen dimmen zonder extra tussen apparatuur, je kan wisselen tussen verschillende kleuren en tinten licht. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste sfeer creëren.

Zelf ben ik begonnen met het starters pakket van Philips Hue. Na het starters pakket een paar maanden uit te proberen, ben ik het hele huis gaan voorzien van Philips Hue lampen.

Starten met Philips Hue

Als je wilt starten met Philips Hue, dan raad ik je aan om eerst het starters pakket aan te schaffen en als het bevalt kan je het steeds veder uitbreiden.

Ik wil starten!

Let op dat je er niet verslaafd aan raakt 😉